Turbo’s Hoet start met turbotrainingen

Twee procent van alle vervangende turbo’s voor dieselmotoren zijn garantiegerelateerd. Voor benzinemotoren ligt dat percentage nog lager, net als het turbomarktaandeel daar. De verwachting is dat downsizing het aantal claims kan laten stijgen. Turbo’s Hoet organiseert daarom woensdag 30 november bij Cartal-Rijsbergen in Zwaag haar eerste officiële turbotraining.

Daarna volgen in december nog elf turbotrainingen bij andere grossiers en in januari 2012 nog eens veertien. Ook in februari staan tot nu toe al acht sessies ingepland. Olaf Velthuis, algemeen directeur Turbo’s Hoet: “Er is een enorme animo onder de grossiers naar het concept. We zijn zeer benieuwd naar het uiteindelijke slagingspercentage en de hoeveelheid Turbo Partners die daaruit voortvloeit.”

Na afloop van de training dient de deelnemer een online turbotest af te leggen. In dertig meerkeuzevragen wordt zijn kennis getoetst en bij een minimale score van tachtig procent is de kandidaat geslaagd. “Dat levert vervolgens een certificaat van bekwaamheid op en een gevelbord om als bedrijf het lidmaatschap uit te kunnen dragen.

Lees hier in het nieuwe Aftersales Magazine (nummer 11) het artikel over Turbo’s Hoet en turborevisie >>

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2717 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.