Twaalf nominaties voor Lease Car of the Year

Alphabet autolease heeft woensdag de twaalf genomineerden voor de Lease Car of the Year 2012 bekend gemaakt. Uit deze voorselectie zullen na een uitgebreide beoordeling door de vakjury vier klassewinnaars worden aangewezen. De prijsuitreiking vindt plaats op 21 mei in het Kröller-Müller Museum, waar ook de uiteindelijke Lease Car of the Year 2012 bekend worden gemaakt.

In elk van de vier categorieën zijn nu drie genomineerden bepaald. Voor de klasse Economy zijn dat de Peugeot 208, de VW Up en de Kia Rio. In het Business-segment de Opel Ampera, BMW 1-serie en de Citroën DS4. In de categorie Business zijn de BMW 3-serie, Citroën DS5 en de Hyundai i40 de gelukkigen. De Executive-selectie wordt aangevoerd door de Range Rover Evoque, Lexus GS en Audi Q3.

Komende maand komt de vakjury, onder leiding van Anne Brons, directeur marketing en Business Development van Alphabet autolease, tijdens een praktijkdag bijeen om de winnaars per categorie te bepalen. Voor die tijd kunnen klanten en berijders via een speciale website ook hun stem kenbaar maken.

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2720 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *