Twee nieuwe Bosch wielbalanceerders

Als toevoeging op de bestaande modellen WBE 41xx en WBE 4x3x, biedt Bosch vanaf deze maand twee nieuwe wielbalanceermachines aan. De WBE 4200 en WBE 4400 positioneren zich tussen de instap- en topmodellen.

De software biedt verschillende statische en dynamische balanceermogelijkheden en bevat elf programma’s voor wielen van personenauto’s, net als evenals vijf instellingen voor aluminiumvelgen en motorfietswielen. Het sluiten van de wielkap start automatisch de meetprocedure die enkele seconden in beslag neemt. Door een druk op de knop kan de gebruiker ook de onbalansgewichten achter de spaken splitsen en heeft hij toegang tot een optimalisatieprogramma voor het beperken van de onbalansgewichten. De insteltijd van beide nieuwe modellen is aanzienlijk korter.

De nieuwe wielbalanceerders zijn geschikt voor wielen met een diameter van 10 tot 26 inch en een wielbreedte tot 21 inch. Wielen met een maximale diameter van 1200 millimeter en een gewicht tot 70 kilo kunnen gebalanceerd worden.

[responsive-video identifier=”8MjSborF79A”]

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2717 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.