Twee nieuwe vestigingen AH Autoschade Herstel

AH Autoschade Herstel vergroot de landelijke dekking door de toevoeging van de Bredase bedrijven Schadeservice Bastiaanssen en Autoschade Hoogeind. De nieuwe vestigingen zijn gespecialiseerd in alle vormen van schadeherstel en profiteren nu van de kracht van gezamenlijke inkoop, uitstraling en continuïteit. AH Autoschade Herstel Bastiaanssen is ook actief op het gebied van caravanherstel.

"In de markt zie je een duidelijke trend van ketenvorming. AH Autoschade Herstel zie ik dankzij de samenwerking tussen Autoschade Herstel Groep Nederland en The Alwaysbemobile Company als een kwalitatieve en dus zeer kansrijke keten", aldus Wijnand Tigchelaar van de gelijknamige dealergroep, waaronder AH Autoschade Herstel Hoogeind valt.

In de komende jaren willen de bedrijven hun kwaliteit en persoonlijke aanpak bewaren en tegelijkertijd de diensten uitbreiden en de service verbeteren.

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2717 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *