Tweede Fisker-dealer aangesteld

Fisker Nederland heeft in ons land een tweede dealer aangesteld: Bogaers aan het Minervum in Breda. Fisker Nederland is in Hilversum, naast importeur en distributeur, ook zelf dealer.

Bogaers Fisker wordt aangestuurd door de importeur en bedient Zuid-Nederland. Geert-Jan Tax, general manager Fisker Nederland: “Wij verwachten nogal wat auto’s te gaan afleveren en klanten vinden het prettig als ze een dealer in de buurt hebben. Er zullen ongetwijfeld nog enkele dealers volgen. De komende maanden gaan we de eerste auto’s afleveren en dan kiezen wij wellicht ook een vertegenwoordiging in het noorden.”

Op 1 mei 2002 werd Bogaers officieel Jaguar dealer voor Brabant en Zeeland. In 2007 werd een tweede Jaguar vestiging geopend, aan de Anthony Fokkerstraat in Goes.

Fisker bouwt haar auto’s op dit moment bij Valmet Automotive in Uusikaupunki, Finland. De toekomstige modellen zullen in een forse ex-General Motors fabriek in Delaware gebouwd gaan worden. Eind 2012 wordt een kleiner model met codenaam Nina gepresenteerd. Het Karma-programma wordt uitgebreid met meerdere varianten.

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2717 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.