Tweede locatie remarketing ALD Automotive

ALD Automotive opent vandaag in Nieuwendijk een nieuwe, tweede locatie voor de verkoop van ex-leaseauto’s. De leasemaatschappij verzorgde de remarketing al vanuit Meerkerk, maar zegt dat de snelle groei van haar vloot in Nederland vraagt om meer capaciteit.

In de locatie Meerkerk groeide afgelopen jaar het aantal verkochte voertuigen met negentien procent. De komende jaren zullen nog meer voertuigen aan het eind van het leasecontract terugkeren om klaargemaakt te worden voor de verkoop. De vandaag geopende tweede vestiging biedt ruimte voor vijf medewerkers en honderdvijftig tot tweehonderd voertuigen. Vanuit beide vestigingen wordt aan handelaren en dealers verkocht.

“Er komen op het moment meer voertuigen terug dan we in onze huidige vestiging kunnen verwerken. Kijkend naar onze vloot zal dit de komende jaren nog meer oplopen. Met deze nieuwe vestiging kunnen we de groei opvangen”, zegt Frank Alofs, Operations Director ALD Automotive. Behalve in Nederland is de onderneming ook vertegenwoordigd in veertig andere landen, samen goed voor ruim 1,3 miljoen voertuigen. 

Maarten Molenaar †

In de bijna vijf jaar dat Maarten deel uitmaakte van onze redactie heeft hij zich als vakredacteur onvermoeibaar ingezet om de kwaliteit van Aftersales Magazine en Aftersales Truck te vergroten, dankzij zijn in vele jaren opgebouwde kennis van de branche en zijn uitgebreide relatienetwerk. Op 8 november 2020 overleed Maarten plotseling. Maarten was een journalist pur sang, die zijn energie vooral haalde uit het zoeken naar echt nieuws. Ons team wist wat het aan hem had. Geen redactionele klus was hem te groot, of te klein. Hij zat graag ‘aan tafel’ bij ondernemers, managers en hun medewerkers om de achtergrond van het nieuws boven tafel te krijgen. En toen niemand nog wist wat Covid-19 was, bezocht hij graag de vakbeurzen in Europa. Maarten was niet een man die op de voorgrond trad. Hij was meer de stille kracht van de redactie, met het accent op kracht. Wij zullen zijn motto ‘autoliefde roest niet’ in gedachten blijven houden en zijn onderkoelde humor missen.

Van Maarten Molenaar † zijn er nog 2349 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Maarten Molenaar †

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.