UAS Eindhoven wint Inspiratie Award

De strijd om de Femme Tech Inspiratie Award is gewonnen door carrosseriebedrijf UAS Schadeherstel uit Eindhoven. De reden voor de jury om deze UAS-vestiging als winnaar te kiezen is dat dit bedrijf aan essentiële randvoorwaarden voldoet om een goed werkgever te zijn voor vrouwen in technische functies.

“UAS Schadeherstel heeft een bevlogen, ambitieuze bedrijfsleider die vrouwen graag een kans geeft in haar bedrijf, flexibele werktijden biedt, functioneringsgesprekken voert en aandacht besteed aan het opleiden van medewerkers”, aldus het juryoordeel.

Er zijn in totaal dertig bedrijven voorgedragen voor de awards. De genomineerden zijn onder andere beoordeeld op het aantrekken van vrouwen, het benoemen van vrouwelijke werknemers op technische en leidinggevende functies en de deelname aan voorlichtingsactiviteiten om meiden en vrouwen te boeien voor techniek.

De prijs is bedoeld als aanmoediging om als ambassadeur naar buiten te treden en aan de weg te timmeren voor meer vrouwen in de branche.

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2720 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *