Uitbreiding rayon Hyundai Wittenberg

Hyundai Wittenberg breidt haar verzorgingsgebied uit met het rayon Utrecht en Zeist. Deze uitbreiding vloeit voort uit de beëindiging van de Hyundai-dealeractiviteiten van Bochane in Utrecht en Zeist.

Eind december startte Hyundai Wittenberg reeds met het Hyundai dealerschap in Utrecht. Naast Utrecht heeft Hyundai Wittenberg ook vestigingen in Amersfoort, Harderwijk en Hilversum. Hyundai Wittenberg is onderdeel van PGA Nederland.

De uitbreiding van het verzorgingsgebied past in de strategie van het streven naar grote aaneengesloten rayons, waarbij per vestiging een groter aantal klanten bediend wordt. Dit is noodzakelijk om klanten ook in de toekomst op een professionele wijze te kunnen adviseren.

Mede door de uitbreiding is Hyundai Wittenberg inmiddels een van de grootste Hyundai-dealers in Nederland. Directeur Robert van Barneveld is blij met de uitbreiding: “We hebben veel vertrouwen in Hyundai, het huidige marktaandeel is te laag voor wat Hyundai te bieden heeft. Daar gaan we in 2015 verandering in brengen, mede dankzij nieuwe modellen als de zojuist geïntroduceerde Hyundai i20 en de nieuwe Hyundai ix35 die in de loop van 2015 verwacht wordt.”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *