Uitbreiding team Valspar

Valspar heeft haar automotivedivisie uitgebreid met twee nieuwe medewerkers. Ruud Livramento is de nieuwe manager voor de Benelux en Ernst-Jan Groenevelt wordt verantwoordelijk voor de verkoop van lakproducten in Spanje Tsjechië, Slowakije, Slovenië, Kroatië, Turkije, Georgië, Armenië, Azerbeidjaan en Kazachstan.

Ruud heeft voordat hij bij Valspar kwam een aantal jaar als verkoopmanager bij Basf gewerkt als verantwoordelijke voor het merk R-M in Nederland. Ernst-Jan heeft veel ervaring opgedaan in verschillende verkoopfuncties bij internationale bedrijven die industriële en consumenten producten maken.

Valspar heeft aangegeven door te willen blijven groeien met haar automotive-afdeling, ondermeer bestaande uit de bedrijven Valspar Refinish, De Beer Car Refinishes en Plasti-Kote. De plannen hiervoor zijn niet bekend.

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2717 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.