USN-Centuri distribueert Contitech

De in slijtdelen gespecialiseerde Harderwijkse grossiersgroep USN-Centuri (37 Benelux-vestigingen) start medio september met de distributie van Contitech distributiesets, waterpompen en losse aandrijf- en multi-V-riemen. USN-Centuri is een belangrijke huisleverancier voor Kwik-Fit, wat betekent dat de snelserviceketen de beschikking krijgt over een productlijn die de ambities om een fullservice autobedrijf te worden, zal helpen verwezenlijken.

"Een belangrijke uitbreiding van ons leveringsprogramma", stelt verkoopdirecteur Dirk Luteijn van USN-Centuri. "De Contitech producten worden onder andere origineel gemonteerd door de Volkswagen Groep. Tegelijkertijd breiden we ons leveringsprogramma uit met de koppelingssets van Quinton Hazell. In al onze filialen hebben we voor de beide productgroepen geïnvesteerd in een brede en diepe voorraad, waardoor we bij de start al een marktdekking van negentig procent van het Europese wagenpark realiseren. Daarnaast kunnen we rekenen op de logistieke support van de importeur, Pon-dochter Contitech uit Barneveld." De nieuwe productgroepen zijn inmiddels te vinden in de webshop van USN-Centuri (inclusief kentekenzoeksysteem).

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2717 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.