Vakgarage kiest voor Automotive Academy

Stichting Vakgarage gaat haar medewerkers opleiden en trainen via Automotive Academy, zo is onlangs overeengekomen met Sator Holding. Dit is een aanvulling op de reeds bestaande overeenkomst met betrekking tot inkoop- en marketingactiviteiten.

Vakgarage streeft naar een uitbreiding van haar netwerk naar driehonderd Vakgarages. Samen met het grossiersnetwerk van Fource worden universele autobedrijven benaderd die in dit profiel passen. Vakgarage staat voor een hoog serviceniveau en kwaliteit en onderschrijft dit met het ISO gerelateerde kwaliteitszorgsysteem (Vakplan), waarbij aan internationale normen wordt voldaan. Het opleiden en trainen van medewerkers speelt daarin een belangrijke rol.

“We zijn al geruime tijd erg tevreden over de samenwerking met Sator”, aldus Vishal Durgaram van Vakgarage. “Opleiden via Automotive Academy is een welkome aanvulling. De opleiders zijn voor ons bekende gezichten, maar nu hebben we alles op één plek, wel zo overzichtelijk.”

Ivonne Vermeulen

Eindredacteur Aftersales Magazine. Ivonne heeft een rijke bagage waarin journalistieke waarden en kennis van de autobranche bijeenkomen. Dankzij haar rol binnen Focwa's Carrosserie beschikt zij bovendien over een indrukwekkend netwerk in de schadeherstelbranche.

Van Ivonne Vermeulen zijn er nog 343 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Ivonne Vermeulen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.