Vakgarage kiest voor Klantenvertellen!

Op korte termijn gaan alle Vakgarages van start met het reviewsysteem van Klantenvertellen. Stichting Vakgarage vindt het belangrijk transparant te zijn en inzage te geven in de klanttevredenheid van de Vakgarages. De ratings zullen op de website van de leden worden getoond en op Vakgarage.nl.

“De keuze voor het reviewsysteem is logisch, omdat Klantenvertellen het grootste en meest toonaangevende systeem in de mobiliteitsbranche is. Door de koppeling van het reviewsysteem met onze preferente garagesoftware systemen kunnen enquêtes veelal automatisch verstuurd wrden. Ook de koppeling met enkele preferente occasionportalen, waarbij het mogelijk is om de ratings van de Vakgarages te tonen ervaren wij als een enorme pre. Transparantie is een groot goed in de strijd om de klant”, aldus Christien den Uil, voorzitter Stichting Vakgarage.

Klantenvertellen is Nederlands marktleider op het gebied van klantreviews. Directeur Jeroen Wilborts van Klantenvertellen: “Geweldig dat een kwalitatieve garageformule als Vakgarage ook voor ons reviewsysteem heeft gekozen. Ons servicedesk team ‘mobiliteit’ ziet ernaar uit de Vakgarage-leden te helpen met het uitnutten van de toegevoegde waarde.”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *