Vakgarage: nog dit jaar 275 vestigingen

Autobedrijf Van Vulpen uit Houten heeft zich aangesloten bij Vakgarage. Hiermee wordt dit autobedrijf de 235e Vakgarage in Nederland. Vakgarage wil nog dit jaar doorgroeien naar 275 franchisenemers.

“Wij hebben de afgelopen periode met de nodige garageformules gesproken, maar van alle opties past Vakgarage het best in onze toekomststrategie. Het is een echt ondernemersconcept met een uitstekende reputatie en naamsbekendheid. De organisatie neemt ons veel werk uit handen zodat wij ons volledig kunnen richten op het ondernemen”, aldus eigenaar Arjan van Vulpen.

“Wij zijn erg blij dat ondernemers zoals de heer van Vulpen zo bewust voor Vakgarage kiezen. Inmiddels hebben we het vertrouwen van 235 zelfstandige ondernemers en hierbij zal het niet blijven. We zijn met veel geïnteresseerde garagebedrijven in gesprek en verwachten dit jaar nog een aanzienlijke groei door te maken. Onze doelstelling voor 2015 is 275 Vakgarages. In ons jubileumjaar 2016 (25-jarig bestaan) willen we graag de 300e ondernemer bij Vakgarage verwelkomen”, aldus Christien W. den Uil, voorzitter van Vakgarage.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.