Vakgarage start met klantreviews

Vakgarage heeft sinds kort alle sites van de aangesloten garagebedrijven voorzien van klantreviews. De stichting wil volgens eigen zeggen op een eerlijke, transparante en klantvriendelijke manier zaken doen en heeft daarom de Bovag reviewtool Klantenvertellen geïntegreerd.

Christien den Uil, voorzitter en manager van Vakgarage: “Hierdoor vermijden we alle schijn van belangenverstrengeling en kan de consument vertrouwen op een eerlijke en transparante reviewmodule. Bovendien zijn alle Vakgarages tevens Bovag-lid. Wij zijn uitermate enthousiast over deze nieuwe beoordelingsmethode en hebben alle vertrouwen in goede beoordelingen en rapportcijfers.”

De formule is haar organisatie steeds meer op een hoger plan aan het tillen. Zo is sinds 1 oktober Twan Dekkers in dienst als buitendienstmedewerker, waar hij het centrale aanspreekpunt is voor de bestaande Vakgarages.

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2717 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *