Valeo komt met classiclijn radiateuren

Het Classic-programma van Valeo is uitgebreid met radiateuren. Eerder bracht het bedrijf al een lijn startmotoren en dynamo’s, bedoeld om bezitters van oudere auto’s die weinig kilometers maken een economisch maar wel hoogwaardig alternatief te bieden voor premium producten.

Dat gamma is honderd procent vergelijkbaar met het OE-gamma van Valeo met een minimale duurzaamheid van 150.000 kilometer, terwijl de Classic-lijn een minimale duurzaamheid van 60.000 kilometer garandeert. Classic radiateuren zijn gunstiger geprijsd doordat ze buiten Europa worden geproduceerd en doordat ze aan een minder intensief testprogramma onderworpen zijn. Zo worden de Classic Radiateuren niet met 100.000, maar met 25.000 drukwisselingen getest en worden ze bij corrosietesten geen duizend, maar driehonderd uur in een zoutnevel geplaatst.

Communicatiecoördinator Marijn Staal van Valeo Service Noord-Europa: “Het Classic-programma bestaat op dit moment uit 214 productvariaties, waarmee 75 procent en de gehele top twintig van het wagenpark van tien jaar en ouder gedekt wordt. In de Benelux rijden zo’n zes miljoen voertuigen van meer dan tien jaar oud. Dat betekent dat één op de drie auto’s geschikt zijn voor de Valeo Classic productlijn.”

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2717 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.