Van Delft volgt Molenaar op bij VZR

Directeur Sandra Molenaar verlaat Vereniging Zakelijke Rijders voor ANWB. Zij wordt daar per 1 november verantwoordelijk voor leden- en productmarketing. Jan van Delft volgt Huisman op als voorzitter bij VZR.

Molenaar: “VZR Is de enige organisatie in Nederland die zich sterk maakt voor de belangen van de zakelijke rijder. VZR telt op het ogenblik al meer dan 23.000 leden. VZR heeft de afgelopen periode veel grote stappen gezet o.a. op het gebied van mobiliteitsbudgetten, bijtellingszaken en privateleasenormen en -waarden (‘Private Lease OK’). Ik heb het erg naar mijn zin bij de vereniging, maar soms komt er een kans voorbij die je niet kunt laten lopen. Ik ga me namelijk binnen ANWB met een groot team van marketeers bezig houden met acquisitie, retentie en productontwikkeling.”

Herbezonnen op rolverdeling

Omdat Molenaar juist de laatste periode ook de woordvoering voor de vereniging voor haar rekening heeft genomen, heeft het bestuur van VZR zich herbezonnen op de rolverdeling. Jan van Delft neemt per heden de voorzittershamer over van Martin Huisman en zal in de hoedanigheid van voorzitter het aanspreekpunt worden van de media en politiek. Huisman blijft bestuurslid en in die rol nauw betrokken bij VZR.

Van Delft over de ontwikkelingen: “Het is uitermate interessant om in tijden waarin de zakelijke mobiliteit volledig aan het veranderen is aan het roer te staan van deze sterk groeiende vereniging die de belangen van de berijders/mobiliteitsgebruikers behartigt. Voor Sandra wordt een vervanger gezocht en we wensen haar uiteraard alle succes met haar nieuwe uitdaging en danken haar voor haar grote inzet.”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.