Van den Berg treedt toe tot Autoschade Herstel Groep

Autoschade Van den Berg treedt toe tot Autoschade Herstel Groep. Paul Zwebe, eigenaar van het herstelbedrijf uit Amstelveen, benadrukt dat het voor hem belangrijk is om samen te werken en terug te kunnen vallen op een schadeketen met een landelijke dekking, maar wel zelfstandig ondernemer te blijven. 

“We moeten reëel blijven: door aan te sluiten bij AHG zijn er voor herstellers meer kansen in de gestuurde schadestroom”, aldus Zwebe. Wat betreft deze sturing ziet Zwebe grote voordelen in AHG, met name door het gebruik van het statistisch filter binnen Apollo. Het digitale schademanagementsysteem brengt grote voordelen voor zowel schadehersteller als opdrachtgever met zich mee.

Daarnaast spelen schaalvoordelen op het gebied van automatisering en inkoop een rol in het besluit om toe te treden. Na goede gesprekken met formulemanager Gert Heil en een aantal aangesloten herstellers was de kogel door de kerk. “De dialoog tussen ondernemer en centrale organisatie is prima. Alle neuzen staan dezelfde kant op”, vertelt Zwebe.

Autoschade Van den Berg is centraal gelegen tussen Aalsmeer, Amstelveen en Uithoorn. Het huidige herstelbedrijf startte meer dan een eeuw geleden als wagenmakerij. In 2000 nam Paul Zwebe, onder meer gespecialiseerd in spotrepair, camperherstel en het repareren van oldtimers, het bedrijf over. Eind 2011 is Autoschade Van den Berg uitgebreid en volledig gemoderniseerd. Zwebe opende in diezelfde periode het tuningbedrijf Car Styling Tuning Aalsmeer. 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.