Van der Goes ook Beste Praktijkopleider 2012?

Ronald van der Goes van Volvo Truck Center in Rotterdam is sinds november al de beste leermeester 2012 van de mobiliteitsbranche, maar hij maakt op 8 april volgend jaar ook kans op de titel van beste praktijkopleider in alle sectoren.

Drie erkende leerbedrijven en drie praktijkopleiders zijn genomineerd voor de titels. Ronald van der Goes neemt het namens de mobiliteitsbranche op tegen de beste praktijkopleiders Eric Dekkers van VDL ETG Eindhoven en Kathy Uding van Cosmo Hairstyling Utrecht.

De leermeester is meewerkend voorman en is binnen Volvo Trucks opgeleid tot Master Technician. Hij heeft goed en veelvuldig contact met docenten van het ROC Zadkine in Rotterdam. Er is overleg over praktijkopdrachten, de koppeling met het schoolprogramma en over de resultaten van de leerlingen.

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2717 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.