Van Mossel Kia van start in Hengelo

De Van Mossel Groep heeft in december 2015 bekend gemaakt dat zij de Kia activiteiten van Auto Bleeker in Hengelo (Ov.) per 1 april 2016 zal gaan overnemen. Inmiddels is het zover en kan Van Mossel Kia van start in Hengelo. Van Mossel heeft reeds een Kia vestiging in Apeldoorn. Kort daarna zal Van Mossel Kia ook actief zijn op een nieuwe locatie in Zwolle. Door de toevoeging van deze twee gebieden behoort Van Mossel tot de grotere dealers in het Kia netwerk.

Het bestaande pand in Hengelo is fraai verbouwd en voldoet weer aan de eisen van deze tijd. Zowel de binnenkant als de buitenkant zijn grondig aangepakt en zorgen voor de ultieme beleving van de verschillende Kia modellen. Tijdens de feestelijke opening kan eenieder de vernieuwde vestiging komen bewonderen en profiteren van scherpe aanbiedingen. Uiteraard is het mogelijk om al eerder een kijkje te komen nemen. De vertrouwde gezichten zullen de bestaande en nieuwe klanten graag een rondleiding geven.

Groeistrategie

Eric Berkhof, Algemeen Directeur Van Mossel Groep: “De toevoeging van de Kia vestiging in Hengelo en het openen van onze nieuwe Kia vestiging in Zwolle, past in onze groeistrategie, die gericht is op het behalen van synergie door krachtenbundeling en het verbreden van onze bedrijfsactiviteiten.”

Bas Huijzer, Commercieel en Operationeel Directeur Van Mossel Kia, is verheugd met de vernieuwde vestiging in Hengelo: “Wij zien er nu reeds naar uit om onze klanten straks in onze nieuwste Kia vestiging te mogen verwelkomen. Alle puntjes worden momenteel op de i gezet en we laten u het resultaat graag zien!”

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2717 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.