Van Mossel zwaarder in Kia

De Van Mossel Groep heeft bekend gemaakt dat zij de Kia-activiteiten van Auto Bleeker in Hengelo (Ov) en Autobedrijf Leerentveld in Zwolle respectievelijk per 1 april en 1 mei 2016 zal gaan overnemen. Van Mossel heeft bovendien rond het merk een aantal nieuw-/verbouwprojecten gepland staan.

Om te starten zal per februari 2016 in Apeldoorn Zuid worden aangevangen met de bouw van een compleet nieuw pand. Vervolgens zal het mooie bestaande pand in Hengelo grondig verbouwd gaan worden. In Zwolle is de dealergroep nagenoeg rond met een nieuwe locatie, waar door een forse renovatie een vrijwel nieuw pand zal herrijzen. Het streven is om eind mei/begin juni alle projecten voltooid te hebben. In de tussentijd zal Van Mossel naar eigen zeggen alles in het werk stellen om ervoor te zorgen, dat de klanten hiervan zo min mogelijk hinder ondervinden.

‘Gigantisch rayon’

De dagelijkse leiding van het Kia cluster zal in handen zijn van Bas Huijzer (commercieel/operationeel directeur) en William Verheijen (financieel directeur). Beide rapporteren rechtstreeks aan DGA Eric Berkhof. “Wij zijn zeer verheugd met deze uitbreiding en zien in het merk Kia veel potentie voor de toekomst. Het rayon waarvoor wij verantwoordelijk worden is gigantisch en loopt grofweg van Kampen naar Apeldoorn, Enschede tot Hoogeveen” aldus Berkhof.

Léan Verstoep, directeur van Kia Motors Nederland is blij met de initiatieven van Van Mossel. “De uitbreiding van de Kia-activiteiten van Van Mossel bevestigen de langetermijn-samenwerking tussen Van Mossel en Kia Motors Nederland. Een sterk dealernetwerk is van groot belang voor de toekomstplannen die wij met ons merk hebben. Ik ben dan ook uitermate blij met deze ontwikkelingen.”

Forse renovatie in Zwolle gepland

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.