Cees Klaassen zal per 1 januari toetreden tot de directie van ASN Nederland, in de functie van commercieel directeur en volgt daarmee Jeroen Veldman op die ASN inmiddels heeft verlaten. Klaassen heeft de afgelopen jaren ruime ervaring opgedaan in de schadebranche en bekleedde diverse directieposities, waaronder bij ABS Autoherstel.

In de afgelopen periode werkte Klaassen intensief aan methodes om de samenwerking tussen netwerken en verzekeraars te verbeteren, met het uitgangspunt de schadelast terug te dringen in combinatie met het realiseren van een structurele margeverbetering voor de hersteller.

ASN is in de afgelopen jaren fors gegroeid, zowel in de Nederlandse thuismarkt als daarbuiten. ASN Nederland handhaaft de koers en blijft werken aan haar onderscheidend vermogen, met als speerpunten klanttevredenheid, schadelastbeheersing, innovatie en procesverbetering onder meer door middel van het door ASN zelf ontwikkelde IT systeem dat naadloos aansluit bij de huidige markteisen.

Verdere groei vormgeven

Klaassen zal in de rol van commercieel directeur de verdere groei vorm moeten gaan geven en de marktpositie van ASN verder verbeteren. Daarnaast sluit de ervaring van Klaassen goed aan bij de internationale ambities van ASN.

Klaassen: “Soms is er een moment en dan moet je zelf gewoon achter het stuur stappen. Het momentum is er, mijn internationale herstelkennis en de zin om het aan te pakken. De ASN organisatie biedt een goede en stabiele organisatiestructuur, doorontwikkelde automatisering en dat samen met mijn kennis en ambitie zijn wat mij betreft de ingrediënten om een mooi Nederlands voorbeeld neer te gaan zetten.”

Deel dit artikel op

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste nieuws
9 juni 2023
Meest bekeken berichten
Recente Reacties