Van Tilburg Bastianen Groep Beste Leerbedrijf 2012

Uit de zes genomineerden in de Innovam-titelstrijd Beste Leerbedrijf en Beste Leermeester 2012 wist de Van Tilburg Bastianen Groep in Breda aan het langste eind te trekken. De titel Beste Leermeester ging naar Ronald van der Goes van Volvo Truck Center in Rotterdam.

De jury vindt de groep een bedrijf met een duidelijke visie op opleiden. Het bedrijf investeert in medewerkers en leerlingen om zo in de toekomst over voldoende gekwalificeerde medewerkers te beschikken. “Ondanks de grote omvang van het bedrijf staat een persoonlijke benadering centraal en wordt gekeken ‘wat kunnen wij voor deze leerling doen om er voor te zorgen dat hij zijn diploma haalt’.”

Leermeester Ronald van der Goes is volgens de jury de meest complete leermeester. “Bij Ronald krijg je het gevoel ‘van hem wil ik het vak leren’. Ronald is meewerkend voorman en is binnen Volvo Trucks opgeleid tot Master Technician, heeft een grote vakbekwaamheid en is daarmee breed inzetbaar om collega’s en leerlingen op te leiden.”

Landelijke verdediging

In april 2013 vindt de landelijke verkiezing voor leerbedrijven en praktijkopleiders plaats. Van Tilburg Bastianen Groep en Ronald van der Goes nemen het dan namens de mobiliteitsbranche op tegen de beste leerbedrijven en leermeesters in onder andere de zorg, horeca, installatietechniek en bouw.

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2720 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *