Van Wendel de Joode in AH-partnerprogramma

Ondernemer Jan van Wendel de Joode uit Sleeuwijk heeft zich op 29 maart met Autoschadeherstelbedrijf Van Wendel de Joode en Zoon aangesloten bij AH Autoschade Herstel.

Van Wendel de Joode: “AH Autoschade Herstel is een innovatieve formule waar een krachtig team achterstaat. Het team steunt mij op het gebied van ICT, marketing en sales. Dit was voor mij erg belangrijk. Dat ik zelfstandig ondernemer kon blijven was voor mij doorslaggevend om me aan te sluiten bij AH Autoschade Herstel.”

Van Wendel de Joode is in 1961 in de autoschadeherstelbranche terechtgekomen. “Mijn zoon en ik hebben een passie voor Italiaanse sportauto’s. In de afgelopen jaren hebben we verschillende Ferrari’s en Lamborghini’s mogen herstellen. Het is fantastisch dat steeds meer eigenaren deze sportieve wagens voor reparatie aan ons toevertrouwen.”

AH Autoschade Herstel startte onlangs met een webshop voor het spuiten van auto’s. Lees er hier alles over >>

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2717 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.