VDL Weweler Parts wordt Truck Business Partner

VDL Weweler Parts uit Apeldoorn is sinds 1 oktober 2013 business partner trucks voor Bosch in Nederland. Beide partijen ondertekenden daartoe in september een overeenkomst.

Het startschot van de samenwerking wordt gegeven tijdens de Carrosserie Vakdagen van 12 tot 14 november in Venray. Op 13 november 2013 om 19.00 uur geven VDL Weweler Parts en Bosch Automotive Aftermarket een gezamenlijke workshop truckdiagnose.

Met VDL Weweler Parts heeft Bosch een nieuwe partner die de truckservicebedrijven op de Nederlandse markt kan bevoorraden. “VDL Weweler Parts heeft een uitstekende reputatie als totaalleverancier van truckonderdelen. Dat ze nu ook Bosch-producten in hun gamma opnemen is alleen maar in ons voordeel. VDL Weweler Parts kent de Nederlandse truckservicemarkt als zijn broekzak en weet precies wat truckservicebedrijven nodig hebben. Naast onderdelen zullen zij in de toekomst ook opleidingen en workshops met onze producten kunnen aanbieden”, zegt René Heidt, salesmanager Nederland voor Bosch.

VDL Weweler Parts biedt voortaan de volgende Bosch-producten en -diensten voor trucks aan: diagnosetoestellen (onder andere KTS Truck), ruitenwissers, accu’s en starters en dynamo’s.

Jos Veldhuisen

Hoofdredacteur Aftersales Magazine met als persoonlijk motto: 'I am Aftersales'

Van Jos Veldhuisen zijn er nog 1830 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Jos Veldhuisen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *