Vereniging Auto van de Zaak verandert naam in VZR

De Vereniging Auto van de Zaak (VAvdZ)heeft haar naam veranderd in Vereniging Zakelijke Rijder (VZR). Volgens de vereniging met inmiddels 22.000 leden past deze naam beter bij de doelgroep die het bedient.

Het uitgangspunt van de vereniging is altijd de berijder geweest die zakelijke kilometers maakt, ongeacht de vorm waarin dit gebeurt. De term Auto Van De Zaak dekt steeds minder goed de lading. De leaseauto is lang niet altijd meer het enige of meest vanzelfsprekende alternatief. Met de komst van mobiliteitsbudgetten, private lease en steeds meer mensen die met een kilometervergoeding zakelijke kilometers maken, werd het ook hoog tijd ook de naam van de vereniging aan te passen.

Martin Huisman, voorzitter van de vereniging, hierover: “De vereniging heeft meer toekomst dan verleden. Nu is de tijd rijp. Er is geen sprake van een nieuwe entiteit, maar wel van een nieuwe naam. De url VZR.nl was beschikbaar, tegenwoordig ook niet onbelangrijk en we hebben deze week ook onze nieuwe site gelanceerd. Al met al zijn wij als bestuur tevreden over de voortgang van de vereniging en wij kijken uit naar een mooie toekomst waarbij de berijder altijd centraal zal staat. Ongeacht de manier of vorm van vervoer.“

Naast de lobby voor de nieuwe Autobrief en kritische noten over diverse soorten voorwaarden, (private lease, autoregelingen, privacyregelingen)  werkt de vereniging in 2015 aan een vernieuwde vorm van een mobiliteitsbudget.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *