Vermeer stapt op als Bovag-voorzitter

Geert Vermeer stopt einde dit jaar als bondsvoorzitter van Bovag. Op 31 december loopt zijn eerste termijn als algemeen voorzitter af en hij heeft ervoor gekozen zich niet herkiesbaar te stellen voor een tweede termijn van drie jaar.

“Maandag 25 juni heb ik de ledenraad hierover geïnformeerd. Een van de belangrijkste redenen voor mijn besluit is dat ik na 1 januari 2013 wat meer flexibiliteit en ruimte in mijn agenda wil hebben. De laatste jaren heeft bestuur, directie en medewerkers hard gewerkt aan een nieuwe organisatiestructuur en deze fase zal dit jaar worden afgerond. Mijn besluit is mede hierop gebaseerd”, aldus Vermeer. “Vanuit het hoofdbestuur van Bovag is een commissie samengesteld die zich gaat buigen over mijn opvolging.”

Vermeer was vanaf 1999 als bestuurder betrokken bij de branchevereniging. Hij was onder andere voorzitter van Bovag Autodealers, lid van de mobiliteitscommissie, lid van het hoofdbestuur en van 2004 tot 2006 bondsvoorzitter. Dit was een tijdelijke positie door de ziekte en het overlijden van Jack Schueler.

“De komende periode zal ik me beraden over mijn zakelijke activiteiten na 1 januari 2013. Er zijn al enkele mogelijkheden op mijn pad gekomen. Belangrijk daarbij is dat die minder tijd vragen.”

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2720 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *