Glasgarant heeft Kwik-Fit Glas een a-rating gegeven voor de kwaliteit van het geleverde werk. Het gaat om alle 182 filialen in Nederland. Bijna één op de drie Nederlanders is via zijn verzekeringmaatschappij aangesloten bij Glasgarant.

Om de kwaliteit van autoruitschadeherstel in kaart te brengen, voert deze stichting continu onderzoek uit onder de aangesloten bedrijven. Door de toekenning van de a-rating komt Kwik-Fit Glas bovenin het lijstje te staan met autoruitschadeherstel bedrijven dat Glasgarant toont aan automobilisten.

Pieter Bikker, fleetsales directeur bij Kwik-Fit: “Sinds de introductie van Kwik-Fit Glas in 2005 hebben we veel geïnvesteerd in slimme oplossingen voor autoruitschadeherstel. Zo hebben we de levenslange garantie, gratis mobiele service, No Risk ruitreparatie en recent de online planner geïntroduceerd. We zijn dan ook ontzettend trots dat we dit nu terugzien in een Glasgarant a-rating.”

Glasgarant is een stichting die voor vijftien grote verzekeringsmaatschappijen de financiering en uitvoering van autoruitschades stroomlijnt.

Deel dit artikel op

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste nieuws
Meest bekeken berichten
Recente Reacties