CTA Consulting, leverancier van software-producten voor de automotive en autoschadebranche, breidt haar assortiment uit met software voor de afhandeling van autoruitschades. Deze uitbreiding is het resultaat van de toetreding van EURO-motive toe tot het netwerk van CTA.

Nadat de overdracht voltooid is starten EURO-motive en CTA Consulting met het vernieuwen van het Carculate platform. Daarmee kunnen gebruikers in de toekomst rekenen op een degelijk en innovatieve dienstverlening.

EURO-motive is opgericht in 2005 voor de afhandeling van autoruitschadedossier en is sindsdien een gevestigde naam in de autoglasschadebranche. Euro-motive speelt een centrale rol in de afhandeling van autoruitschadedossiers en wordt gebruikt door veel autoruitherstellers, verzekeraars, leasebedrijven en fleetowners. In 2020 werd EURO-motive overgenomen door 4Insurance in Ede.

CTA Consulting ontwikkelt sinds 1986 software voor de automotive en autoschadebranche. Met verschillende softwareproducten biedt dit softwarebedrijf een complete oplossing voor carrosserieschade, auto-onderhoud, planning en facturatie.

foto boven: Maarten Hassink, Jorrit Hassink,, Egbert Hoekstra en Manon Borsboom ondertekenen de overdracht.

Deel dit artikel op

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste nieuws
Meest bekeken berichten
Recente Reacties