Vernieuwde webshop voor Mini

Een uitgebreid assortiment, frisse kleuren en een professionele uitstraling is karakteristiek voor de vernieuwde webshop Minispeed.eu. Onlangs ging deze gemoderniseerde site de lucht in met een groot aanbod aan onderdelen voor de Mini.

“Ik ben verheugd dat we na maanden van ontwikkeling de nieuwe webshop kunnen lanceren”, aldus Klaas van Vuure, eigenaar van Minispeed.eu. “In de webshop wordt meer dan 120 producten aangeboden en kunnen we Mini-eigenaren nog beter voorzien van de nieuwste upgrades en aanpassingen aan hun favoriete auto.”

Op de site is een verscheidenheid aan Mini producten en modellen te vinden uit allerlei generaties: van de Mini Cooper One (R50) tot de Mini Cooper Clubman (R55) tot de allernieuwste vijfdeurs Mini Cooper S (F 55). In de loop van de tijd zullen steeds systematisch nieuwe producten aan het online assortiment worden toegevoegd.

Ivonne Vermeulen

Eindredacteur Aftersales Magazine. Ivonne heeft een rijke bagage waarin journalistieke waarden en kennis van de autobranche bijeenkomen. Dankzij haar rol binnen Focwa's Carrosserie beschikt zij bovendien over een indrukwekkend netwerk in de schadeherstelbranche.

Van Ivonne Vermeulen zijn er nog 343 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Ivonne Vermeulen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.