Verzelfstandiging James door Alwaysbemobile

James Auto en Service en James Lease Service gaan vanaf 1 oktober zelfstandig verder. The Alwaysbemobile Company doet vanaf dan afstand van de formule en richt zich op de verbreding van het aanbod van Profile Tyrecenter.

Alwaysbemobile wil met Profile Tyrecenter van banden naar volledig onderhoud. De 65 vestigingen van James Auto en Service en James Lease Service gaan daarom als zelfstandige vereniging verder. Voor de franchiseformule Autoglaz van Alwaysbemobile verandert er niets.

Patrick Ledegang, algemeen directeur van The Alwaysbemobile Company: “De formules Profile Tyrecenter en James Autoservice waren altijd complementair aan elkaar. Nu Profile Tyrecenter haar markt verbreedt van banden naar banden en onderhoud, ontstaat er een te grote overlap tussen beide formules. In reactie hierop hebben wij met de James ondernemers besproken op welke wijze wij beide formules de meest kansrijke marktpositie kunnen geven. Hier is uitgekomen dat een verzelfstandiging van de James-formule los van The Alwaysbemobile Company de beste keuze is. Zo kunnen beide formules zich volledig concentreren op hun kracht zonder rekening te hoeven houden met de belangen van de collega formule.”

Bestuursvoorzitter Denis van Altena van James Auto en Service: “Door deze verzelfstandiging kunnen we ons groeiscenario versneld realiseren en beter inspelen op de behoeften van de markt. Speerpunten zijn het uitbouwen naar een landelijk dekkend netwerk, het vergroten van de naamsbekendheid en het verstevigen van onze positie in de zakelijke onderhoudsmarkt.”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *