Vette cheque Stichting ALS van Hyundai

Hyundai heeft voor de tweede keer in korte tijd een vette cheque van meer dan 40.000 euro overhandigd aan de stichting ALS Nederland. Nadat in 2013 de eerste gift werd overgemaakt, kon de stichting ALS nu een bedrag van 41.202 euro op de rekening bijschrijven.

Hyundai kon de cheque uitschrijven als resultaat van de jaarlijks terugkerende Winterinspectie waarbij rijders was gevraagd 2,50 euro te doneren voor een goed doel. Meer dan 15.000 rijders lieten hun Hyundai controleren tijdens deze inspectiedagen en doneerden wederom enthousiast voor dit mooie goede doel. Gorrit-Jan Blonk, directeur-bestuurder van Stichting ALS Nederland, nam de cheque dankbaar in ontvangst.

Frans Ruijter namens de Hyundai-importeur en Gerben Lesscher namens de Hyundai-dealerorganisatie overhandigden de cheque. Frans Ruijter: :”Wij dragen de Stichting ALS Nederland een warm hart toe en hebben bij uitzondering besloten om dit mooie goede doel voor een tweede keer te ondersteunen. Wij weten hoezeer zij het geld nodig hebben en ook waar de bijdrage terecht komt. Immers, het is geld dat door onze rijders is samengebracht en de wens is om het geld in Nederland te besteden. Dat gaat ook nu weer gebeuren.”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *