Via Automotive Base toegang tot 6,5 miljoen autobezitters

De vorig jaar door EDM Data en VWE geïntroduceerde Automotive Base is vanaf nu ook volledig online beschikbaar op Automotivebase.nl. De webshop geeft garagebedrijven, importeurs, autohandelaren en financiële dienstverleners de mogelijkheid om potentiële klanten inzichtelijk te krijgen.

“In deze tijd is het niet meer dan logisch dat de Automotive Base ook online beschikbaar is. Via de webshop kunnen binnen een half uur adressen worden geselecteerd en geleverd. Onze eerste klanten zijn zeer positief. Dit merken we onder meer aan het grote aantal herhaalaankopen, positieve reacties over de ‘nieuwe’ data en het stijgende aantal nieuwe klanten”, aldus Frank de Beun, partner bij EDM Data.

De Automotive Base is een database met 6,5 miljoen consumenten die gekoppeld zijn aan een automerk, model en demografische kenmerken voor directmarketing doeleinden.

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2717 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.