Vialle belevert Twintec voor miljoenen

Het Duitse Twintec, gespecialiseerd in het inbouwen van LPG-systemen voor met name dealers, groothandel en wagenparken, heeft Vialle een grote onderdelenopdracht gegeven. Het Nederlandse bedrijf zal voor enkele miljoenen onderdelen gaan leveren voor de Twinfuel-systemen van Twintec.

Daarnaast zal Vialle in het begin ook complete systemen leveren, in samenwerking met FEV Motorentechnik uit Aachen. Eerst maakte Twintec zelf nog haar eigen LPG-installaties, maar besteed dit sinds begin dit jaar uit. Twinfuel is geschikt voor auto’s die zowel voldoen aan de Euro4- als de Euro5-norm.

Het aantal auto’s in Duitsland dat op LPG rijdt is sinds 2004 enorm gestegen van 25.000 naar bijna 450.000 stuks. Twintect verwacht dat dit aantal in 2015 uitkomt op ruim één miljoen. Vialle denkt jaarlijks ongeveer tweeduizend installaties via Twintec te kunnen verkopen.

[responsive-video identifier=”b2LTclvx20o”]

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2720 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *