Virtueel kijkje in keuken Lamborghini

Liefhebbers van Lamborghini kunnen sinds deze week op virtuele wijze een kijkje nemen in het museum van het exclusieve merk.

De technologie is afgeleid van Google Street View en biedt de mogelijkheid om door het museum in Sant’Agata Bolognese te ‘surfen’, om zo de exotische collectie klassieke en moderne supersportwagens te bewonderen.

Het 1.500 m2 tellende museum beslaat twee verdiepingen en beschikt over een collectie met onder meer wereldberoemde productieauto’s, waaronder de Miura, Countach, Diablo en Murciélago. Die weten zich in goed gezelschap van uitzonderlijke prototypen, limited editions, one-off exemplaren, raceauto’s en motoren voor nautische doeleinden.

Virtuele ervaring

Als onderdeel van de virtuele ervaring krijgen bezoekers zelfs een interieurbeeld van enkele modellen voorgeschoteld en kunnen ze tevens een unieke blik werpen op de Reventòn – tot 20 exemplaren beperkt –, Estoque en Sesto Elemento, die exclusief zijn voorbehouden aan Lamborghini’s museum.

De virtuele tour door het museum is beschikbaar voor de PC, tablet en smartphone. De app-software wordt ondersteund door zowel iOS als Android besturingssystemen. De virtuele tour is beschikbaar via:

Google Maps >>
Google Local >>

Voor meer informatie over het ‘realtime’ bezoeken van het Lamborghini-museum of een bezoek aan de fabriek.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *