Vivid-module technische voertuiggegevens universelen

Vivid Automotive Data en Media stelt met Vivid Smartfix de Technische Service Bulletins (TSB’s) van ruim veertig automerken in Europa ter beschikking aan universele garagebedrijven. Veel voorkomende problemen kunnen snel worden opgezocht, net als info over terugroepacties. De database is per direct beschikbaar in 23 talen.

Vivid Smartfix is een aanvullende module op Vivid Workshop Data ATI, de technische data-oplossing voor universele garagebedrijven, tevens makkelijk te koppelen met onderdelencatalogi. Tot voor kort was de informatie alleen beschikbaar voor officiële merkdealers. Lobby van belangenorganisaties heeft geresulteerd in een verandering in de EU-regelgeving, waardoor autofabrikanten TSB’s beschikbaar moeten stellen.

Er zijn nu ongeveer vijfhonderd TSB’s beschikbaar. Vivid verwacht in 2012 tussen de 2.500 en drieduizend TSB’s aan de module toe te voegen. Updates vinden automatisch plaats via het internet.

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2720 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *