VOC en Innovam in T8

Afgelopen vrijdag zijn de besturen van de acht technische kenniscentra voor het beroepsonderwijs en bedrijfsleven een intensieve samenwerking aangegaan. Het gaat om Fundeon, Innovam, Kenteq, PMLF, Savantis, SH&M, SVGB en VOC.

Sociale partners en vertegenwoordigers uit het mbo-veld zien veel kansen in de samenwerking. “Of het nu gaat om installatie-, elektro- of metaaltechniek, bouw, de mobiliteitssector, gezondheidstechniek, restauratietechnieken of andere vakgerichte technieken, ze worden veelal uitgeoefend in het MKB dat verantwoordelijk is voor een aandeel van zeventig procent in de Nederlandse economie. Behoud van dit vakmanschap is hiermee van groot belang”, aldus VOC.

De acht technische kenniscentra zetten zich gezamenlijk in voor een infrastructuur die de kwaliteit van het technische vakmanschap waarborgt.

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2717 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.