Vollaers directeur Profile Nooteboom

Bij Profile Car & Tyreservice Nooteboom is Jan Vollaers (52) sinds 1 februari 2017 directeur. In die functie is hij verantwoordelijk voor de zes vestigingen van het bedrijf. Vollaers werkte eerder onder meer als directeur van GoodYear/Dunlop, De Molen Banden en IMO Carwash.

Alle vestigingen van Profile Car & Tyreservice Nooteboom gaan zich behalve in de verkoop van (truck)banden en velgen ook specialiseren in het onderhoud van auto’s. Vollaers: “We gaan de huidige onderhoudswerkzaamheden uitbreiden, zodat onze zes vestigingen allround zijn.” Concreet gaat het daarbij om de locaties Gouda en Rotterdam. Vollaers wil deze binnen een maand voorzien van hetzelfde brede aanbod als de bestaande overige vier Nooteboom-vestigingen (Zoetermeer, Leiden, Schiedam, Barendrecht).

Los daarvan ligt er bij Profile Nooteboom een groeiscenario voor Zuid-Holland, vertelt directeur Remco Nooteboom. “We hebben de ambitie om binnen vijf jaar uit te breiden naar tien vestigingen. Dit jaar hebben we al verschillende gesprekken gevoerd met kandidaten. Overigens volgen we de weg der geleidelijkheid. We willen niet de grootste, wel de beste bandenservice bieden van de hele provincie.”  

Maarten Molenaar †

In de bijna vijf jaar dat Maarten deel uitmaakte van onze redactie heeft hij zich als vakredacteur onvermoeibaar ingezet om de kwaliteit van Aftersales Magazine en Aftersales Truck te vergroten, dankzij zijn in vele jaren opgebouwde kennis van de branche en zijn uitgebreide relatienetwerk. Op 8 november 2020 overleed Maarten plotseling. Maarten was een journalist pur sang, die zijn energie vooral haalde uit het zoeken naar echt nieuws. Ons team wist wat het aan hem had. Geen redactionele klus was hem te groot, of te klein. Hij zat graag ‘aan tafel’ bij ondernemers, managers en hun medewerkers om de achtergrond van het nieuws boven tafel te krijgen. En toen niemand nog wist wat Covid-19 was, bezocht hij graag de vakbeurzen in Europa. Maarten was niet een man die op de voorgrond trad. Hij was meer de stille kracht van de redactie, met het accent op kracht. Wij zullen zijn motto ‘autoliefde roest niet’ in gedachten blijven houden en zijn onderkoelde humor missen.

Van Maarten Molenaar † zijn er nog 2349 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Maarten Molenaar †

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *