Volvo kiest voor Plan-IT Online

Volvo Cars Nederland uit Beesd heeft voor Plan-IT Online gekozen, de online planmodule van JDS uit Venray. Nagenoeg elke Volvo-dealer in ons land beschikt al over de planningssoftware Plan-IT Werkplaats, die gekoppeld is aan iDas. Dit is het dealermanagementsysteem van Beesd A2, de huisleverancier van Volvo.

Tjeu Bollen, directeur van Beesd A2, was samen met de vertegenwoordiging van de dealerorganisatie op zoek naar een nieuwe online planmodule. “De contacten met JDS zijn altijd goed geweest, mede gezien het feit dat iDas een optimale koppeling heeft met Plan-IT Werkplaats. De online gemaakte afspraken worden nu direct in Plan-IT Werkplaats getoond. Dit biedt onze dealers één van de meest efficiënte planningen die er zijn.”

Volvo heeft nog aantal wensen op planningsgebied, die momenteel door JDS in ontwikkeling zijn. Jos Hovens, directeur van JDS: “Koppelingen tussen Plan-IT Online en Plan-IT Werkplaats kunnen en zullen verder worden doorontwikkeld. Wij hebben regelmatig overleg met Beesd A2 en in haar verlengde met Volvo Cars Nederland. Nagenoeg elke bespreking levert weer nieuwe ideeën op, welke wij generiek weer toe kunnen passen.”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.