Vrouw in grote auto imponerend

Seat heeft in een online onderzoek zowel mannen als vrouwen autogerelateerd uitgedaagd te laten zien hoe goed hun kennis is over het andere geslacht. De mannen werden de winnaar van de ‘battle’ met 6,0 als eindcijfer, de vrouwen volgden met een 5,0.

Uit het onderzoek blijkt dat vrouwen in grote auto’s sexy zijn, maar mannen er niet mee durven te flirten. Mannen beoordelen hun eigen rijvaardigheid met een 8,0 en 70 procent van de vrouwen denkt dat een man in een grote auto iets te compenseren heeft. 35 procent van de mannen geeft ook toe dat de auto een verlengstuk (van de persoonlijkheid) is. Daarnaast laat de man zich bij de keuze voor een nieuwe auto sterk leiden door sportiviteit, 78 procent. Ruim 65 procent van de mannelijke respondenten geeft aan dat ze in de file het liefst flirten met een dame in een kleine auto. De vrouwen in het Seat-onderzoek draaien hun hand er niet voor om een vooroordeel te bevestigen: ruim 80 procent zegt mannen niet als heer, maar als beer in het verkeer te zien. Zo’n 20 procent van de vrouwen ziet de man juist als ‘God’s gift to traffic.’

Ten slotte vindt de overgrote meerderheid van de vrouwen een autorit met vriend of man een prima gelegenheid om eens lekker bij te kletsen. De mannen zijn opvallend genoeg niet te beroerd om een bestaand vooroordeel onderuit te halen: 84 procent van de mannelijke respondenten vindt het namelijk ‘gezellig’ als zij hem de oren van het hoofd kletst.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.