VSSP-actie voor onafhankelijke garagehouder

Johnson Controls lanceerde onlangs het Varta Start-Stop Serviceprogramma (VSSP) als antwoord op de toenemende mate van complexiteit binnen de groeiende start-stop-markt. Om de lancering van het VSSP kracht bij te zetten is Johnson Controls een promotieactie gestart voor de onafhankelijke garagehouder.

De eerste vijftig garages die het VSSP 2.0 aanschaffen, krijgen een exclusief Varta-wieleroutfit gratis in de gewenste maat, bovenop een persoonlijke introductie in het VSSP. De garagehouder kan het systeem via de eigen leverancier aanschaffen, waarna hij de bijbehorende licentie kan activeren via Varta-startstop.com.

Met de VSSP 2.0 kunnen garages accu’s niet alleen testen, maar ook relevante diagnoses uitvoeren, foutcodes wissen, het geheugen resetten en de stapsgewijze werkinstructies lezen voor het monteren en demonteren van de passende batterij in alle auto’s. Het programma is aangevuld met een uitgebreid serviceprogramma met opleidingen, marketingmateriaal en een mobiliteitsgarantie.

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2717 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.