VW-Audi dealer stapt in Opel

De Van Mossel Groep, de grootste onafhankelijke Volkswagen- en Audi dealer van Nederland, heeft Opel en Chevrolet dealer OPC overgenomen. Opel centrum Oosterhout heeft vestigingen in Oosterhout en Dongen. In Oosterhout heeft het bedrijf ook een separaat Opel Bedrijfswagen Centrum.

In de nieuwe holding nemen zowel De Mandemakers Groep als de Van Mossel Groep voor 50 procent deel. Eric Berkhof, algemeen driecteur van de van Mossel Groep: “Door de sterke groei van onze leaseactiviteit zijn we in staat om optimaal gebruik te maken van de synergie voordelen tussen de verschillende activiteiten, waardoor de klant een nog betere service tegen zeer scherpe prijzen krijgt. Met OPC voegen we een sterk merk toe aan ons portfolio. Ik verwacht op termijn, naast Opel en Chevrolet, nog meer merken aan onze organisatie toe te voegen.”

Neuwe holding

De dagelijkse leiding van OPC komt in handen van Robbert-Jan Thepass, die ruime ervaring heeft met het merk Opel. De overname heeft geen invloed op het aantal arbeidsplaatsen.

De overname van OPC is niet de eerste gezamenlijke onderneming van de Van Mossel Groep en De Mandemakers Groep. Begin dit jaar namen beide de leaseactiviteiten van J&T Autolease en DirectLease over en brachten deze samen met Van Mossel Leasing onder in een nieuwe holding, International Car Lease Holding (ICLH BV).

Jos Veldhuisen

Hoofdredacteur Aftersales Magazine met als persoonlijk motto: 'I am Aftersales'

Van Jos Veldhuisen zijn er nog 1830 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Jos Veldhuisen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *