VWE aan de slag met Jato

Het bureau voor voertuigdocumentatie en -informatie (VWE) en Jato gaan voortaan samen Nederlandse voertuiginformatie verzorgen, waarbij VWE voor de verrijking en distributie zorgt van de gegevens. De kentekenkoppeling wordt vooral ingezet voor het ondersteunen van de lease- en financedoelgroep van Jato.

"Correcte en actuele voertuiginformatie is de basis van heel veel vervolgstappen in bijvoorbeeld remarketing, verzekering of leasing. VWE heeft bewezen al jaren een betrouwbare en stabiele speler in de markt te zijn", zegt Olivier Peijs van Jato.

Jato Dynamics is wereldwijd leverancier op het gebied van voertuiggegevens en -prijzen. Met meer dan 550 medewerkers in 45 landen werkt zij dagelijks aan de verzorging van autogegevens voor de automotive branche.

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2717 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.