VWE start 2017 met nieuwe naam

Het onderschrift van VWE, Voertuiginformatie en -documentatie, sluit volgens het bedrijf zelf niet meer aan bij de huidige en toekomstige dienstverlening. Tijd dus voor een naam die aansluit op de ambities; VWE Automotive. 

VWE Automotive richt zich met zijn dienstenpakket op de toekomst, waarin handelsgrenzen verdwijnen en ontwikkelingen op het gebied van transparantie, inzicht en service doorslaggevend zijn voor succesvol ondernemen in de automotive branche.

De markt wordt in de optiek van VWE transparanter, want de consument krijgt meer kennis en inzicht in de processen. Bedrijven in de autobranche moeten met deze ontwikkelingen mee gaan. Piet Renses, Directeur VWE Automotive: “Daarom hebben wij besloten om onze data en de verrijking daarvan door te ontwikkelen en optimaal toepasbaar te maken voor onze klanten. In 2016 hebben we de potentie van onze data getest. Dit jaar gaan we de stap maken naar de succesvolle implementatie en verkoop van een aantal voorspellende modellen. Deze modellen gaan de autobranche meer zekerheid bieden in de inkoop- en verkoopprocessen.”

Groeiende vraag naar totaaloplossingen

Als totaalleverancier voor de autobranche speelt VWE Automotive met deze ontwikkelingen in op de wensen en behoefte van de klant. Renses: “Wij zien een groeiende vraag naar totaaloplossingen, die niet alleen voertuiggerelateerde processen vereenvoudigen maar ook inzicht bieden in complexe beslissingen omtrent inkoop, verkoop en schadeafhandeling.”

Blijven innoveren is volgens Renses cruciaal om succesvol te ondernemen. “Ons doel is bedrijven en ondernemers inzicht te geven, zodat zij op hun beurt transparantie kunnen bieden aan hun klanten. Daarmee vertrouwen winnen en vervolgens succesvol te kunnen blijven ondernemen. dat is waar VWE Automotive voor staat.”


Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2717 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *