VWE start consumenten autoplatform Finnik

VWE richt zich vanaf vandaag ook op de Nederlandse consument met het nieuwe platform Finnik. Hiermee helpt de voertuiginformatieverlener bij de autokeuze. Finnik biedt concrete producten aan, zoals het autorapport met voertuiginformatie en een offertevergelijker voor autoschades.

Ton Vestering, VWE-eigenaar: “Door het grote succes van de kenteken-apps werd ons duidelijk dat ook de behoefte van consumenten naar onafhankelijk informatie over auto’s alleen maar groter wordt. Daarom hebben we besloten Finnik op te richten. Zo helpen wij de consument met informatie en inzicht bij het maken van keuzes rondom de huidige of toekomstige auto.”

Finnik haalt alle informatie uit de databronnen van VWE. “Met deze informatie en het inzicht dat Finnik biedt, willen we het consumenten makkelijker maken om te zien wat er allemaal beschikbaar is over auto’s en ze tools en ondersteuning bieden bij het nemen van een beslissing over een auto. Wij geloven dat de hele autobranche hier uiteindelijk van zal profiteren”, aldus Vestering.

De gebruikersdata van Finnik wordt toegevoegd aan de databases van VWE om beter inzicht te krijgen in de behoeften van consumenten. Vervolgens kan de dienstverlening en de bijbehorende services hierop aan worden gepast.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *