De CED groep, schadeclaimspecialist in Nederland, België en Spanje, start op 1 februari met Multi Herstel als zelfstandige divisie. Dit landelijke netwerk voor schadeherstel wordt in ons land en in België ingevoerd.

“CED gelooft in het marktpotentieel van direct schadeherstel, omdat het aantoonbaar voordeel biedt voor zowel verzekeraars als voor de gedupeerden. Om de ontwikkelde innovatieve concepten goed uit te rollen, wordt MultiHerstel in Nederland een zelfstandige divisie naast CED Expertise en EMN Expertise en CED Claims management. Dit past geheel binnen de strategie van CED om haar klanten full-servicedienstverlening aan te bieden in de hele keten van schade-afhandeling. Na prominente marktposities verworven te hebben in claimmanagement en expertise, wil CED ook binnen schadeherstel een aanzienlijk marktaandeel realiseren”, aldus het bedrijf.

De 35-jarige Robin Roest wordt per directeur van Multi Herstel: “Met de ontwikkelde unieke nieuwe dienstverleningsconcepten, de opgebouwde ervaring en bestaande klantrelaties hebben we een uitstekende uitgangspositie om met Multi Herstel de volgende stap te zetten binnen efficiënt schadeherstel.”

Marcel van Dijk (41) zal per 1 februari Robin Roest opvolgen als directeur marketing en Sales.

Deel dit artikel op

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste nieuws
5 juni 2023
Meest bekeken berichten
Recente Reacties