W&D consultants splitst auditing af

Omdat organisatieadvies en auditing twee wezenlijk verschillende takken van sport zijn, heeft W&D consultants besloten om de auditactiviteiten af te splitsen en per 1 januari 2016 onder te brengen bij dochteronderneming Lydius.

Lydius start per 1 januari met het opzetten en uitvoeren van auditprogramma’s voor de automobielbranche en aanverwante branches. W&D consultants gaat verder als automotive organisatieadviesbureau en blijft zich richten op interim management en verbeterprogramma’s rond verkoop en aftersales.

Lydius heeft fabrikanten, importeurs, brancheorganisaties, franchisegevers en dealergroepen als opdrachtgevers en verzorgt verschillende soorten (audit)programma’s op het gebied van dealerstandaarden, claims voor commerciële ondersteuning, garantieclaims, lidmaatschapscriteria en kwaliteitsnormeringen. Ook voorziet het bedrijf in diverse vormen van mysteryguest-programma’s.

De bedrijfsnaam is overigens een verwijzing naar wat het bedrijf doet. De naam Lydius is ontleend aan Lapis Lydius: een donkergekleurde toetssteen, die van oudsher wordt gebruikt om edelmetalen als goud en zilver te testen. Anno 2016 zet Lydius zichzelf als ‘toetssteen’ in om organisaties te beoordelen op het gebied van kwaliteit en compliance.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.