Wagenparkbeheer met Tom Tom via smartphone

TomTom lanceert een nieuwe smartphone-applicatie voor wagenparkbeheer. Webfleet Mobile stelt managers in staat om de bewegingen van hun wagenpark te volgen en is beschikbaar in zeven talen voor iPhone en Android-toestellen.

De app bevat een gedetailleerde kaart (Europa, Noord-Amerika, Australië en Zuid-Amerika) van de actuele verkeersituatie. Daarvoor gebruikt de het programma Tom Tom HD Traffic. De kaart biedt managers inzicht in de locatie van alle voertuigen, de bestemming en de verwachte aankomsttijd. Ook levert de applicatie informatie over brandstofverbruik en gemaakte uren door de chauffeur. Managers kunnen tekst-, status- en orderberichten lezen en ook tekstberichten direct naar het Tom Tom-navigatiesysteem van een chauffeur sturen.

“Deze applicatie biedt managers de flexibiliteit om hun medewerkers te monitoren terwijl ze zelf onderweg zijn”, zegt Thomas Schmidt, algemeen directeur van Tom Tom Business Solutions. “Door Tom Tom HD Traffic en andere kritische voertuiginformatie beschikbaar te maken, spelen we in op onze doelstelling om de transportwereld en de servicesector productiever te maken.”

Tom Tom heeft recent via 77 fleetmanagers onderzocht wat het rijgedrag in de buitendienst inhoudt. Lees hier het verslag >>

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2717 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.