Walter Stoof directeur bij AVN Group

Walter Stoof treedt op 1 oktober 2017 in dienst bij remarketingbedrijf AVN Group, als directeur business development & operations.

Vorig jaar verkocht Walter Stoof zijn Remarketing Services aan de AVN Group. Daarna werkte hij als zelfstandig adviseur voor onder andere diezelfde AVN Group. “Die samenwerking was zeer constructief”, aldus algemeen directeur Wierd Meijering. “De laatste tijd werkte Walter vrijwel uitsluitend voor ons, waardoor het een logische stap is om hem in het directieteam op te nemen. Dit biedt mij de mogelijkheid mezelf onder andere meer te richten op onze bestaande relaties en op het verder ontwikkelen van onze applicaties, want de veranderende markt biedt kansen.”

Nieuwe functie

De functie van directeur business development & operations is nieuw binnen de AVN Group. Hij is Stoof op het lijf geschreven, zegt Meijering. “De AVN Group ontwikkelt zich in een rap tempo tot de aanbieder van applicaties, trainingen en services om ieder remarketingproces te professionaliseren. Walter leidde dit proces al grotendeels. Om de verdere groei in goede banen te leiden, hebben we besloten om een directeur aan te stellen. Logischerwijs is Walter Stoof, gezien zijn betrokkenheid tot nu toe, de juiste man voor deze baan”, aldus Meijering. Op de foto: Walter Stoof (links) en Wierd Meijering bezegelen de benoeming van de eerste met een handdruk.

Emil Peeters

Emil is een ervaren redacteur met een brede belangstelling en een heldere schrijfstijl. Hij komt met enkele doortastende vragen snel tot de kern van de zaak.

Van Emil Peeters zijn er nog 3823 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Emil Peeters