WD-40 opent kantoor in Venlo

WD-40 Company beschikt sinds kort over een verkoopkantoor in Venlo. Op deze manier wil het bedrijf de groeiende marktactiviteiten in de Benelux beter ondersteunen.

Naast key account manager Martijn Kok en country manager Jeroen de Voogd maakt Najim Ben Acha sinds 1 augustus deel uit van het team. Als administratie- en salessupportmanager is hij bij WD-40 mede verantwoordelijk voor de ondersteuning naar de groothandel en de eindgebruikers.

WD-40 maakt verroeste onderdelen en vastzittende mechanismen los, onderhoudt gereedschappen, machines en materiaal, beschermt tegen corrosie, verdringt vocht en verhelpt storend gepiep. Met name de gepatenteerde Smart-Straw-sproeikop zorgt voor gebruiksgemak: in één klik kan in een handomdraai worden geswitcht tussen het behandelen van zowel kleine als grote oppervlakken. Bovendien werkt de Smart Straw ook ondersteboven en komt daarmee ook op moeilijk bereikbare plekken.

WD-40 Company groeide van een klein bedrijfje uit tot een global player met meer dan 340 werknemers en een omzet van 343 miljoen US dollar in boekjaar 2012. Het bedrijf wordt geleid vanuit het hoofdkantoor in San Diego in de VS. Het Europese hoofdkantoor is te vinden in Groot-Brittannië.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *