We zijn genomineerd

De verkiezing Website van het Jaar 2012 gaat weer van start en… Aftersales Magazine is genomineerd in de categorie Automotive. De wedstrijd is een publieksprijs die zich richt op de kwaliteit en inhoud van websites.

Rob Küchler, uitgever van Aftersales Magazine: “We werken sinds september 2010 hard aan ons platform en actuele nieuwsvoorziening op Aftersalesmagazine.nl. In de loop van de tijd zijn daar veel online diensten aan toegevoegd, zoals Deals, Jobs, Podium, Agenda en de dagelijkse Radiopodcast. De nominatie in deze verkiezing nemen wij dan ook graag in ontvangst.”

Het vakblad neemt het op tegen niet de minste online spelers uit de automotive hoek. Zo zijn ook de websites van Auto Trader, Auto.nl, Autoblog, Auto Track, Auto Week, Kia, Marktplaats Auto’s, Nederland Mobiel, Nieuweautokopen.nl, Renault en Volvo genomineerd.

Stemmen

Er kan van 17 september tot en met 26 oktober gestemd worden op de kwaliteit van Aftersalesmagazine.nl en de andere genomineerden. Op 15 november worden de winnaars bekend gemaakt in de Beurs van Berlage in Amsterdam.

Stemmen kan via Websitevanhetjaar.nl >>

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2720 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *